Mô tả sản phẩm

ឡាណូលីន (Lanolin) គឺជាសារធាតុខ្លាញ់ធម្មជាតិដែលទទួលបានពីខ្លាញ់ និងក្រមួននៅលើរោមចៀម បន្ទាប់ពីដំណើរការបន្សុទ្ធ។ វាមានរូបរាងជាសារធាតុពាក់កណ្តាលរឹងពណ៌លឿងស្រាលទៅលឿង និងមានលក្ខណៈស្រូបទឹកបានល្អ ជួយរក្សាសំណើមលើស្បែក។ ឡាណូលីនត្រូវបានប្រើប្រាស់យ៉ាងទូលំទូលាយក្នុងឧស្សាហកម្មគ្រឿងសំអាង និងផលិតផលថែរក្សាផ្ទាល់ខ្លួន ដូចជា ក្រែមថែរក្សាស្បែក ក្រែមលាបបបូរមាត់ ឡេ និងផលិតផលថែរក្សាសក់។ លើសពីនេះទៀត វាត្រូវបានប្រើជាសារធាតុជំនួយក្នុងរូបមន្តឱសថ ដូចជាប្រេងលាប និងផលិតផលថែរក្សាស្បែក ដោយសារមានលក្ខណៈធ្វើឱ្យស្បែកទន់ និងបង្កើតស្រទាប់ការពារស្បែក

លក្ខណៈសម្បត្តិ

Chất sáp màu vàng đến vàng nâu Mùi đặc trưng nhẹ Không tan trong nước Tan trong ethanol, eter, cloroform, dầu khoáng Điểm nóng chảy 38-42°C Độ ẩm ≤ 0.5% Chất giữ ẩm và tạo màng tự nhiên Tương thích tốt với nhiều thành phần mỹ phẩm Ổn định trong điều kiện bảo quản thích hợp

Chưa có nhà cung cấp

Sản phẩm này chưa có nhà cung cấp nào

Gửi yêu cầu tìm nhà cung cấp

ស្នើសុំតម្លៃ

Nhận báo giá từ nhiều nhà cung cấp trong 24 giờ

Gửi RFQ ngay

ស្នើសុំតម្លៃ

ឡាណូលីន (Lanolin) - CAS 8006-54-0